Betta på EM 2024 – Tre enkla speltips

Vi har tre enkla speltips för den som vill betta på EM 2024. Ta rygg på våra speltips och du har chans att göra EM till en riktigt bra upplevelse även om inte Sverige är med denna gången.

Bäst odds på EM finns hos Betsson

Betta på EM 2024 - Tre enkla speltips

Speltips 1 – England vinner

Tittar man på samtliga EM trupper så är det helt klart så att England har den starkaste truppen. Här finns de bästa spelarna totalt sett. Även om den stora stjärnan i EM är Mbappe så har England ett landslag som håller en högre klass över alla lagdelar. Vårt speltips är att England vinner EM och då ska man lägga sitt bet tidigt för oddsen på favoriter brukar sjunka ju närmare EM man kommer.

Använd en oddsjämförelse på EM vinnare för att maximera din vinst.

England möter Serbien i den inledande EM matchen och innan den spelas bör man ha lagt sitt bet om man tror att England vinner Em.

Speltips 2 – Betta på favoriterna i de inledande matcherna

Ett ganska säker speltips är att betta på favoriterna i respektive match i Em. Det är väldigt sällan några stora skrällar i mästerskap. Oftast tar sig de bästa lagen vidare till åttondelsfinal. Även där kommer några mindre bra lag att vara med men de brukar åka ut fort. I final och semifinal kommer det bara vara de bästa lagen kvar. Bettar man på det så brukar man vara rätt ute.

Speltips 3 – Lägg dina spel tidigt

Ett sista speltips som vi redan har nämnt är att lägga sin spel tidigt. Ju närmare matchstart man kommer desto lägre kommer oddsen vara på favoriterna. Om man däremot tror på en underdog så kan man med fördel vänta länge med att lägga sina spel. Man kan även med fördel ta hjälp av proffstippare som ex Speltipssidan.se som kan ge bra tips under hela EM.