Statistiken hjälper dig att få 13 rätt på Stryktipset

Här ska vi visa hur statistiken hjälper dig att få 13 rätt på Stryktipset. Det finns många sätt att lyckas men det är tveksamt om någon variant är rätt ur ett ekonomiskt perspektiv.

Statistiken hjälper dig att få 13 rätt på Stryktipset

Chansen att få 13 rätt på Stryktipset

Chansen att få 13 rätt på Stryktipset varierar ju givetvis varje vecka beroende på om det är en svår eller lätt vecka. D.v.s om det blir många skrällar eller inte. Vi ska nu titta vad som gäller rent statistiskt:

Om man bara tittar på hur många möjliga utfall det finns så är det 3 upphöjt till 13 och det innebär 1.594.323 utfall. Med ett radpris på 1 kr per rad innebär det att man med en insats på den summan är garanterad 13 rätt. Är man ensam vinnare den veckan har man gjort ett bra bet då det är jackpott på minst 10 miljoner som ensam vinare.

Men det är givetvis inte alls säkert. Det kan även vara en ”lätt” vecka och då kan 13 rätt ge 1000 kr och då har man istället gjort ett vansinnigt dåligt bet. Detta är alltså något vi på Supertoto.se inte rekommenderar.

Här hittar ni mer Statistik på Stryktipset

Alternativ till att betta på Stryktipset

Man kan som ett alternativ till Stryktipset betta direkt hos en Online Bookmaker. Man kan kombinera hur många matcher som helst och om man leker med tanken att man snittar oddset 3 ggr pengarna i 13 matcher så har man även då fått ihop 1.594.323 i odds. Med en insats på 1 kr ger det alltså en skaplig vinst.

Det är dock inte en rekommendation att betta på så många matcher då man tappar lite på varje match man bettar då spelbolagen har en liten marginal som i slutändan är deras vinst.

Det vi rekommenderar som alternativ till Stryktipset är att man bettar på enstaka matcher som man hittar värde i. Det vill säga odds som spelbolagen har satt ett för högt odds på. Till exempel ett speltips på Real Madrid – Barcelona. Vill man som på Stryktipset vinna stora pengar så är vårt tips att man tar hela vinsten från sitt förra bet och sätter det på nästa. Skulle man då sätta ett par spel i rad kan man ta ut en stor summa i slutändan.