EM Tipset – Fotbolls EM 2024

Här är EM Tipset till Fotbolls EM 2024. Vi har tips på enskilda matcher, vinnartips och skyttekung. Spelar du med ditt jobb och ska tippa EM så har vi de bästa tipsen även där!

Spelar du EM tipset med jobbet så tipsar vi om att titta på samtliga EM matcher i Betsmarts Oddsjämförelse. Tippa sedan på favoriterna i samtliga matcher. Lägst odds innebär favorit i detta fallet och då är du oftast top 3 i alla typer av EM-tips med kollegor eller kompisar.

EM Tipset - Fotbolls EM 2024

EM Tipset – Fotbolls EM 2024

Vi har här tips på vinnare av EM och skyttekung. Ta del av våra speltips för att öka chansen att vinna. Här finns speltips på enskilda EM matcher. Vill du spela Stryktipset under EM så hittar kan du använda vår Stryktipset guide.

Långtidsspel – Vinnare av EM 2024

För att få en bra uppfattning av vinnare av EM 2024 så tar vi en titt på oddsen innan vi ger er EM tipset.

England bästa odds 5.00 hos Bet365
Frankrike bästa odds 5.50 hos Bet365
Tyskland bästa odds 8.00 hos Unibet
Spanien bästa odds 9.00 hos Unibet
Portugal bästa odds 9.00 hos Unibet
Italien bästa odds 17.0 hos Bet365
Belgien bästa odds 17.0 hos Bet365
Holland bästa odds 17.0 hos Bet365
Danmark bästa odds 26.0 hos Bet365

Här ser vi snabbt att vi har två klara favoriter och det är England och Frankrike. Mycket talar för båda dessa lag och skall man lägga sina pengar på EM vinnare är det dessa två lag som gäller. Vårt speltips är att spela på dem båda men måste man välja något så tror vi lite mer på Englands landslag (The three lions) som är ett lite stabilare lag sett över alla lagdelar.

Speltips: England vinner EM!

Skyttekung

När det gäller skyttekung handlar det om att hitta en spelare i form som även når långt i turneringen. Här är det återigen favoriterna man ska titta på. Allt talar för att det är någon av Harry Kane och Kylian Mbappe som står som skyttekung när EM är spelat. Även här föreslår vi att man bettar på båda men måste man välja så är ändå Harry Kane vår favorit eftersom vi tror att England vinner EM och då är det i första hand Kane som kommer att göra målen.

Speltips: Harry Kane vinner skytteligan

En del kan vara frestade att kombinera dessa båda odds och tippa på både England och Kane, men det avråder vi ifrån när det gäller vanlig betting. Här anser vi att man bör spela dem var för sig och på så sätt minska risken i sitt spel.

Här hittar ni fler speltips och odds på EM 2024.