Utökat spelutbud hos Unibet 2021

Spelbolaget Unibet har utökat sitt spelutbud 2021 och det finns nu fler alternativ för alla som bettar på sport. Här går vi igenom alla nyheter hos Unibet.

Utökat spelutbud hos Unibet 2021 - trav och galopp

Trav och galopp

Trav och galopp är en helt ny sektion hos Unibet och med den har möjligheten att spela på hästar ökat enormt. Här finns nu Trav, Galopp och Greyhound under samma tak. Spelutbudet på trav är klart störst och här kan man givetvis spela på alla svenska travlopp. Det finns även möjligheten att spela på trav från England, Usa, Nya Zeeland, Skottland, Norge, Irland, Sydafrika, Frankrike och Japan för att nämna några länder.

När det gäller svenskt trav så tål Unibets odds att jämföras med ex ATG. Den som gör det kommer se att oddsen på vinnare och plats är mycket bättre här än hos ATG. Med andra ord bör den som är intresserad av att spela på trav skaffa ett konto även hos Unibet.

Virtuella sporter

Helt nytt hos Unibet 2021 är möjligheten att spela på virtuella sporter. Här finns fotboll, tennis, basket men även trav och greyhound. Virtuella sporter passar bra när det inte finns så mycket riktig sport att spela på och oddsen baseras på tidigare resultat eller tidigare lopp.

Det går bland annat att spela på hela EM slutspelet 2021. Där spelas först alla gruppspelsmatcher och så vidare hela vägen till finalen. Datorn slumpar alltså fram vinnare här och kanske kan man med rätt kunskaper även vinna pengar på virtuella sporter.

Till Unibet

Oddsbonus hos Unibet 2021

Till alla nya spelare väntar en Unibet oddsbonus 2021. Exakt hur stor den är beror på när man väljer att ta den. Fram till den 30 juni är ju svenska spelbolag begränsade i hur stora bonusar som får delas ut. Därefter kan spelbolagen själva välja hur stor bonus de ger nya spelare.

Fler spelbolag finns på vardekod.se