Spelguide Stryktipset

Här är en spelguide på Stryktipset. Stryktipset är en spelform som erbjuds av Svenska Spel Sport och Casino AB, det statliga spelbolaget i Sverige. Det är ett spännande spel där man försöker förutsäga resultaten av 13 fotbollsmatcher från olika ligor runt om i världen. Målet är att pricka in rätt matchresultat i totalt 13 matcher för att vinna pengar.

Spelguide Stryktipset

Spelguide Stryktipset

Här är en sammanfattande steg-för-steg-guide som beskriver hur Stryktipset fungerar:

  1. Spelkupong: För att delta i Stryktipset köper du en spelkupong hos ett ombud eller online. På spelkupongen finns 13 matcher listade, vanligtvis från engelska eller svenska fotbollsligor.
  2. Markera dina 13 val: För varje match väljer du ett av tre alternativ för utfallet: 1 (hemmalaget vinner), X (oavgjort) eller 2 (bortalaget vinner). Du markerar dina val genom att kryssa i motsvarande rutor på spelkupongen.
  3. Insats: Du väljer också hur mycket pengar du vill satsa på ditt spel. Det finns vanligtvis olika insatsnivåer att välja mellan. Insatsen per rad är 1kr och genom att spela ett större antal rader ökar din insats.
  4. Systemspel: Om du vill kan du spela med flera olika system, vilket ger dig möjlighet att göra fler kombinationer av 1X2 på din kupong. Detta ökar chansen att vinna, men det innebär också en högre kostnad för spelet.
  5. Inlämning: När du har gjort dina val och bestämt dig för insatsen och eventuella system, lämnar du in din spelkupong hos ett ombud eller online. Du får då en kvitto som bekräftar ditt spel och insats.
  6. Matchresultat: Efter att alla matcher har spelats och resultaten är klara, tillkännages de officiella resultaten av Svenska Spel. Du kan även se resultaten på deras webbsida.
  7. Vinstutdelning: Dina vinster beror på antalet korrekta val du har på din spelkupong. Ju fler rätt du har, desto större blir vinsten. Om du har alla 13 rätt kan du vinna en jackpot och då kan vinsten bli enorm.

Till Svenska Spel

Återbetalning

På Tipset1X2.com finn en jättebra guide om återbetalningen på Stryktipset. Där kan man se att ca 65% av alla insatser går tillbaka till spelarna. Det är med andra ord en ganska tuff uppgift att bli en vinnare i längden på detta spel. Jämför man det med vanlig 1X2 betting på ensklida matcher så är återbetalningen på ca 96%. Använder man en oddsjämförelse och jämför odds på Serie A till exempel så kan man komma upp i 99% återbetalning och då krävs inte längre så mycket skicklighet för att vinna pengar.

Läs även gärna vår guide om Poolspel på nätet.